Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring op het gebied van het geven van fotocursussen. Mijn kennis over fotografie heb ik verkregen door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen, onder andere aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Ik heb een aantal jaren als professioneel fotograaf gewerkt, met als specialiteit portretfotografie in mijn eigen studio. Maar ook bedrijfsfotografie en trouwfotografie heb ik veel gedaan. Naast het maken van foto’s geef ik sinds 1980 les in fotografie, waaronder vier jaar op de Fotovakschool, en meerdere jaren op de Volksuniversiteiten in Lelystad, Harderwijk en Almere en de Flevoacademie in Zeewolde.

Tegenwoordig houd ik me in de fotografie alleen nog bezig met het geven van verschillende cursussen. Het overdragen van kennis over fotografie en mensen leren meer uit hun camera te halen blijft een leuke uitdaging.

Mijn bedoeling is laagdrempelige fotocursussen aan te bieden, die voor iedereen te volgen zijn, ook als je geen enkele ervaring met een spiegelreflexcamera hebt.

Ik hoop dat je na het lezen van de informatie op mijn site enthousiast geworden bent en je aanmeldt voor één van de cursussen door middel van het aanmeldformulier.

Wellicht tot ziens.

Joop de Jong